Duo Garcia  Raket-act

Het echtpaar Vickki en Pablo Garcia voeren een spectaculaire luchtacrobatiekact uit aan een roterende raket hoog in de circuskoepel. Wat deze act gewaagd maakt is het uitvoeren van aerialistische acts terwijl de raket langs het hoge circusplafond zweeft. Dit zonder veiligheidsharnassen. Een act waarin het echtpaar vol vertrouwen in elkaar werkt. Beide circusartiesten komen uit roemrijke circusfamilies en ze zijn van kind af aan gewend aan het gevoel van gevaar. Een echtpaar dat te zien is geweest in de grootste circussen van Europa, nu bij het Kerstcircus van Breda.

 


Martyn Chabry  muzikale kleding illusies

Martyn is een Frans / Belgische artieste die in Brussel werd geboren in een familie met een geschiedenis van grote kunstenaars, die zeven generaties teruggaat. Op zesjarige leeftijd begon ze haar carrière als artiest. Ze studeerde saxofoon en piano, evenals klassieke en moderne dans.


Di Lello  clowns

Wat is een circus zonder clowns? Jenny en Alan Di Lello vormen samen een bijzonder duo. De Nederlandse Jenny met een balletachtergrond is de witte clown, de aangever en de Italiaanse Alan di Lello is de domme august. Ouderwetse circusclownerie van de bovenste plank waarin elegantie en onhandigheid de vaste componenten zijn. Alan en Jenny zijn niet alleen komisch, maar ook virtuoos op de meest uiteenlopende muziek instrumenten.


Wesley Williams  Eenwieleract

De recensies stromen binnen! Wesley Williams maakte zijn debuut in het Verenigd Koninkrijk in de populaire tv-show Britain's Got Talent in de aflevering van juli, die meer dan 10 miljoen kijkers trok. Wesley presenteerde zijn unieke eenwieleract en liet de jury, het publiek, de kijkers en het internet met ontzag ontploffen. Slechts drie dagen nadat de auditie op televisie was uitgezonden, werd zijn act meer dan 4 miljoen keer online bekeken.


Christopher Althoff Rodogell

De Mexicaanse Christopher Althoff Rodogell is een humoristische en supersnelle jongleur die de hele circustent op stelten zet. Hij presenteert zijn jongleeracht terwijl hij zich door het hele circus heen beweegt en bestormt onder het spelen zelfs de tribune.


Clown Frenky

Er wordt natuurlijk ook gelachen, de Nederlandse top clown Frenky, die vorig jaar nog de publieksprijs won. Een eerlijke, komische en bij vlagen ontroerende clown. Hij heeft gewerkt bij vele grote internationale circussen in heel Europa. Je zou hem na afloop in een doosje mee naar huis willen nemen.

 


Duo Kiss  Acrobatiek

Duo Kiss is een acrobatische act van Yurii en Anastasiia, dit jonge paar staat bekend als een van de beste acts van de afgelopen 5 jaar in de show wereld. Al op jonge leeftijd waren ze te zien in het populaire circus Circus Flic Flac in Duitsland, Festivals in Frankrijk, Brazilië , Italië , America's Got talent, Circus Conelli, Palazzo dinner show en het wereldberoemde circusfestival van de nieuwe generatie in Monte Carlo. Dit jaar voor het eerst in Nederland, met hun unieke performance geïnspireerd op de Sia Chandelier videoclip.


Xtreme Lozada riders Globe of death  Motoren in kogel

Kan het nog gekker, nog sensationeler en extremer ? In een stalen kogel rijden motoren ogenschijnlijk kriskras door elkaar, met tot wel vier motoren gelijktijdig. Deze act vereist niet alleen moed en stalen zenuwen, maar ook heel veel lef. Het kerstcircus van Breda is er bijzonder trots op om deze act van wereldformaat in het circus te kunnen tonen. Houd uw adem in, hier zijn de Xtrem Lozada Riders.

 


Eric Losada  Hoogdraad

Deze Spaanse artiesten dansen vol temperament op een dunne kabel hoog boven de circuspiste, geen uitdaging gaat ze te hoog. Een evenwichtig nummer waarvoor veel moed nodig is. De woorden sensationeel en huiveringwekkend zijn nog zacht uitgedrukt bij deze act. Durft u te kijken als Eric samen met zijn partners de zwaartekracht tart?


Meet mr Cash

Een doldwaze act met vrolijke honden mag natuurlijk niet ontbreken. Het is een dagelijkse wedstrijd, wie heeft het meeste plezier aan dit nummer, Mr Cash, de honden of u, ons hooggeëerd publiek ? Ze kunnen springen balanceren en blaffen en zijn zo ontzettend ondeugend, dat je je kunt afvragen wie is nou de baas Mr Cash of de honden? Ze maken er elke voorstelling weer een dolle boel van. Veel plezier met deze vrolijke viervoeters en natuurlijk meet Mr. Cash

 


Garcia Brothers  Acrobaten

Antonio en Connor de gebroeders Garcia brengen een indrukwekkende handstandact. Geen wonder, ze maken deel uit van de achtste generatie circusfamilie. Hoewel ze nog jong zijn straalt de professionaliteit er vanaf en hun optredens zijn gezien in topcircussen in heel Europa.

 


Pistechef Marcello Althoff

Marcello groeide op in het circus van zijn ouders en hielp al jong een handje mee. Na zijn middelbare school volgde hij een opleiding bouwkunde/architectuur in Utrecht. Toch trok het reizende leven hem meer. Met de Volvo Oceanrace ging hij met het team mee de hele wereld over. Sinds bijna vier jaar heeft hij zijn eigen bedrijf Tentalicious en bouwt hij decors voor grote muziekevenementen en verhuurt hij circustenten. Marcello Althoff zal de coördinatie in handen nemen van alles wat er op locatie gebeurt bij het Kerstcircus van Breda.