Martyn Chabry  muzikale kleding illusies

Martyn is een Frans / Belgische artieste die in Brussel werd geboren in een familie met een geschiedenis van grote kunstenaars, die zeven generaties teruggaat. Op zesjarige leeftijd begon ze haar carrière als artiest. Ze studeerde saxofoon en piano, evenals klassieke en moderne dans.


Thousand Eyes Duo trapeze

Tijd voor romantiek. We presenteren u met trots een bijzonder nummer aan de duo trapeze dat veel meer is dan alleen maar bijzondere acrobatiek in de lucht. De twee artiesten die voor u optreden, vertellen met hun act een liefdesverhaal. Op tien meter hoogte. Blindelings vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen zijn nodig om deze act te kunnen uitvoeren. Het gemak waarmee de acrobaten hun tricks uitvoeren, doet bijna vergeten hoe levensgevaarlijk dit nummer is.

 


Di Lello  clowns

Wat is een circus zonder clowns? Jenny en Alan Di Lello vormen samen een bijzonder duo. De Nederlandse Jenny met een balletachtergrond is de witte clown, de aangever en de Italiaanse Alan di Lello is de domme august. Ouderwetse circusclownerie van de bovenste plank waarin elegantie en onhandigheid de vaste componenten zijn. Alan en Jenny zijn niet alleen komisch, maar ook virtuoos op de meest uiteenlopende muziek instrumenten.


Christopher Althoff Rodogell

De Mexicaanse Christopher Althoff Rodogell is een humoristische en supersnelle jongleur die de hele circustent op stelten zet. Hij presenteert zijn jongleeracht terwijl hij zich door het hele circus heen beweegt en bestormt onder het spelen zelfs de tribune.


Xtreme Lozada riders Globe of death  Motoren in kogel

Kan het nog gekker, nog sensationeler en extremer ? In een stalen kogel rijden motoren ogenschijnlijk kriskras door elkaar, met tot wel vier motoren gelijktijdig. Deze act vereist niet alleen moed en stalen zenuwen, maar ook heel veel lef. Het kerstcircus van Breda is er bijzonder trots op om deze act van wereldformaat in het circus te kunnen tonen. Houd uw adem in, hier zijn de Xtrem Lozada Riders.

 


Eric Losada  Hoogdraad

Deze Spaanse artiesten dansen vol temperament op een dunne kabel hoog boven de circuspiste, geen uitdaging gaat ze te hoog. Een evenwichtig nummer waarvoor veel moed nodig is. De woorden sensationeel en huiveringwekkend zijn nog zacht uitgedrukt bij deze act. Durft u te kijken als Eric samen met zijn partners de zwaartekracht tart?


Pistechef Marcello Althoff

Marcello groeide op in het circus van zijn ouders en hielp al jong een handje mee. Na zijn middelbare school volgde hij een opleiding bouwkunde/architectuur in Utrecht. Toch trok het reizende leven hem meer. Met de Volvo Oceanrace ging hij met het team mee de hele wereld over. Sinds bijna vier jaar heeft hij zijn eigen bedrijf Tentalicious en bouwt hij decors voor grote muziekevenementen en verhuurt hij circustenten. Marcello Althoff zal de coördinatie in handen nemen van alles wat er op locatie gebeurt bij het Kerstcircus van Breda.